0 stk. 0 DKK

Points

Med mshavemaskiner.dk sparer du points op hver gang du køber et produkt. Du sparer 5% op af købssummen, som du kan bruge på et andet produkt senere. Det kan derfor godt betale sig at samle alle dine haveindkøb på mshavemaskiner.dk.
Point værdi er i DKK. Du er ikke tvunget til at anvende dine point, når du handler ved mshavemaskiner.dk, men istedet kan du vælge at spare dem op. Point kan ikke udbetales til kontanter.

Hvordan virker point
Når du handler på mshavemaskiner.dk og afslutter en ordre, modtager du 1 point pr. DKK du har handlet for. Handler du for 100 DKK vil du modtage 100 point.

Point værdi 100 point udgør en værdi på 5 DKK

Anvendelse af point på mshavemaskiner.dk
Point kan anvendes som betaling for din ordre eller som besparelse af den fulde betaling. Selvom du vælger at betale hele beløbet med point, får du stadigvæk point for ordrens værdi, som ved en almindelig betaling.

Får jeg point for at betale med point?
Ja, der modtages point for det fulde ordrebeløb, uanset om du betaler hele ordren med point, eller point benyttes, som besparelse i ordren.

Betingelser for brugen af point systemet ved mshavemaskiner.dk
Anvendelse af systemet skal ske inden for de retningslinjer der er defineret af mshavemaskiner.dk. Finder mshavemaskiner.dk noget mistænkeligt, kan point tilknyttet en given konto fjernes uden grund. Point må ikke optjenes med en fast rabataftale. Opdages dette af mshavemaskiner.dk, fjernes disse point. mshavemaskiner.dk forbeholder sig retten til at ændre vores betingelser for brug, værdi og udløb af point optjent hos mshavemaskiner.dk for køb. Hvis du annullerer en ordre eller returnerer et produkt, hvor der er brugt point, vil disse gå tabt.

Hvad skal du gøre, hvis du opdager en fejl?
Skulle der opstå en fejl ved brug af vores pointsystem, hører vores support meget gerne fra dig, så vi kan tage stilling til problemet og finde en løsning hurtigst muligt. Vores support kan kontaktes på support@mshavemaskiner.dk